Ien en Pien zijn twee vriendinnen met allebei een creatieve geest. De een heeft een creatieve geest met een technische inslag en de ander een creatieve geest met misschien een meer praktische kant. Maar bovenaan staat onze creativiteit. Op deze website vind je onze resultaten

Over Ien


Mijn energie krijg ik uit het weven, maar meer nog uit het ontwerpen van weefpatronen. Omdat ik een technische achtergrond heb vind ik het een uitdaging om variaties op weeftechnieken toe te passen. Door het gebruik van de juiste kleuren komen deze technieken/patronen vaak nog beter tot zijn recht. Ik gebruik uitsluitend natuurlijk producten om het draagplezier van de sjaals te verhogen. Wol, zijde, linnen, katoen of combinaties hiervan.

In mijn atelier Tissien geef ik weeflessen en vervaardig ik unieke handgeweven producten.

www.tissien.nl

Over Pien


Ik ben een creatieveling in hart en nieren. Van jongs af aan was ik al bezig om van alles en nog wat te maken, maar de laatste jaren ligt mijn voorkeur bij het maken van tassen. De basis kan van alles zijn: vilten, borduren, stof verven of een combinatie van dit alles. Ik werk zoveel mogelijk met natuurlijke producten, maar om het resultaat soms een handje de goede kant op te helpen gebruik ik ook wel eens voor de stevigheid een onnatuurlijk product. Zo beleef je meer plezier aan de tas.